Öğrenci Bilgi ve Kayıt Sisteminde (ÖBİKAS) Kayıtlı Elektronik Posta Adresi

Üniversite tarafından öğrencilere yapılan tüm duyuru ve güncellemeler, Öğrenci Bilgi Kayıt Sistemi’nde (ÖBİKAS) tanımlanan elektronik posta adresleri kanalıyla iletilir. Bu nedenle en güncel e-posta adreslerinin sistemde kayıtlı olması gerekir.

Yeni yerleştirilen öğrencilere Üniversite tarafından “boun.edu.tr” uzantılı e-posta hesabı oluşturulmaktadır. “boun.edu.tr” uzantılı e-posta hesabına ilişkin bilgi öğrencilerin ÖSYM’de bulunan e-posta adreslerine gönderilecektir. Eğer öğrenci şifreyi alamadıysa veya ÖSYM’den gelen e-posta adresi yanlış ise “mail.boun.edu.tr” adresinden cep telefonu kullanılarak şifre yenileme yapılabilecektir. Aksi halde Bilgi İşlem Merkezine şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.